Nyårsafton

Just nu håller jag på att platta håret och sminkar mej, om ett tag ska mickis och hennes familj komma hit, ska bli grymt, vi ska äta god mat och skjuta fyverkerier :D Hihi men nu ska jag gå och hjälpa till med maten.



                                              Gott nytt år! Bilder kommer i morgon! ;)


Shopping










Vanligt långt linne , köpte i svart också. Från Gina.




Björn Axén Care Volumizing Shampoo





Rodial Glam Balm


Grejerna från björn axen och glam balm är köpta på eleven.se ca 95:- st.



Ansikts masker från H&M, luktar sååå gott! :) 19 :- st

Sen har jag köpt en vit blus och linnet jag skrev om i förra inlägget, det får ni se senare, hittar ingen bild .. :( Sen köpte jag ju Lh och massa hårnålar, som behövdes, och man får ju absolut inte glömma min älskade nya hårspray, den e bäst! :D




Gården

Har  varit en grymt rolig dag! Har garvat sönder. ;)
Först mötte jag upp tjejerna i stan, vi gick och fikade på ett super mysigt ställe och pratade om allt kul haha :D
Sen åkte vi till götgatsbacken och kolla i alla affärer, självklart kunde jag inte hålla mej så jag köpte ett till super fint linne.. (igen..) och ett par guldiga stora örhängen. Fan jag kan inte hålla i pengarna.. det är ju livs farligt att åka till massa affärer har nog handlat för över 2500 bara de senaste dagarna.. shiet hehe jag får väl skylla på att allt jag köpt har varit super snyggt (ofc ;)

Sen mellanlandade jag hemma i typ 10 minuter sen sprang jag till ungdomsgården för att det snöade så mycket, och jag hatar snö.. aja där nere mötte Arvid mej ute i snön fan vad man saknat den gullisen<3 Sen träffa vi Carro och Lowe där inne och vi började genast flamsa..hahaha, vi körde den grymt roliga skratt-leken som jag har uppfunnit, man dör av skratt ;D Sen Kom massa andra härliga människor, vi alla hade iaf sjukt kul!
Ni får bild på allt jag har köpt om ett tag har bara lite problem med alla bilder och så just nu..

Men i morgon är det Nyårsafton och gu vad kul det kommer bli! Ett nytt år, 2011 :D

Nu ska jag gå och lägga  mej så jag hinner vara uppe super länge i morgon, Puss på er!♥





                             


Till stan

Har precis duschat och fixat mej lite, ska in till söder och träffa tjejer:)

Vi kanske ska fika eller något sånt och snacka och skratta typ haha, så vi hörs senare för nu måste jag sminka mej lite till , KYSS ♥


Klippning

Hola!
Håller på att byta sängkläder just nu, ska använda kuddfodralet som jag fick av yuvian i julklapp. :)

Har varit och klippt mej idag, sa att hon skulle ta så lite som möjligt eftersom jag fortfarande ville ha längd på håret. Så det slitna är borta och jag e nöjd. Där köpte jag en grym hårspray som inte gör håret stelt, den luktar hur gott som helst.
Sen åkte jag till stan (igen) ja det känns som att ja bor i alla shopping centrum hehe..
Köpte Lh och en present, hemlis ;)
Sen va jag tvungen att köpa ett litet läppbalsam som luktade super gott typ vanilj och en bh. Sen gick jag och kolla lite i alla möjliga affärer, hitta bla skit snygga lös ögonfransar , med fjädrar och diamanter i vet ;) HAha.

Sen när jag kom hem sydde jag ihop allt och eklipsen, det tog två timmar av mitt liv, efter det fick jag grymt god mat kött sås och ungspotatis, yammie, sen drog ja till gården med Carro och Mattis, det var sjukt kul, vi garvade oavbrutet förutom två minuter då vi spelade city ville, fan vilka geeks vi e ;)




Den jag köpte, fan vad den kladdar.. men annars godkännd ;)
HAha Pusspuss <3


uppesittar kväll med Soffi <3

Tjuu! sitter här med världens häligaste storebror! Hon och jag har kollat på filmer all night long och ätit bullar, ska fortsätta med det ett tag ;)

I dag annars har jag först varit i liljeholmen och sen drog jag vidare och träffade Carro i skäris för att hon skulle hitta en tröja sen skyndade vi in till stan för att kolla på lh till mej men det var omöjligt för det fanns inte i min färg ofc.. fan aja de skulle kanske rulla in i morgon så jag måste palla mej dit igen. By the way har jag shoppat som fan de senaste dagarna, har inte hittat ett skit på rean för att jag va fett seg och då var allt snyggt slut, om det ens funnits något snyggt innan jag kom dit.. haha.
Aja ska logga in på mailen och se om jag fått något från mitt och ebbas lilla jobb project ;) Puss

 

 

                                 


26-12-2010

Idag har jag varit ute på en lång promenad med Elsa, det var jätte trevligt att snacka och så. Kul att träffa henne :) sen åkte jag och skulle försöka hitta nått på rean men som vanligt hittar jag aldrig saker på rean, jag vet inte varför riktigt kanske för att de bara säljer ut allt fult så?.. hehe jag vet inte men jag hitta inget snyggt, hitta bara massa  snyggt, men de va dock inte på rean då , självklart.. haha men jag köpte en jätte fin vit tröja iaf :D hihi.
Sen åt vi sushi , min favvo mat , gud jag älskaret! :) Haha nyss kolla jag på systrar i jeans, myspys nu ska jag gå och dricka en liter mineral vatten för jag e tööörstig! Ha det så bra!♥

Lördag

Mysdag har det varit i dag , god mat och och massa slapp i soffan framför twilight hehe, sen har jag läst de nya nr av frida och testat den nya plattången jag fick igår, älskar den. :)
Fick massa fina saker ska visa sen när jag orkar ladda upp de.. haha fick bästa nagelkittet med massa oljor och lack och sånt eftersom jag gillar nagelfix hihi , sen fick jag kläder, och två par skit snygga skor, de ena paret är klackar (svarta) och de andra e höga, love it :D Jag fick också massa smink och sånt stuff :D
Sen fick jag ringar och hår grejer t.ex ny björn axen spray och shampo med balsam. Och söta rosa ramar av syrran och fint halsband av lillasyrran, tack mina gullisar <3 Och så har jag fått massa fint av mina älskade kompisar, tack så mycket sötnosar♥

Nu ska jag återgå till filmen och äta juleskum , för det är såå gott haha Pusspuss ♥


God jul! :D

Nu har jag suttit och vakat in julafton ett tag och så har vi i familjen haft vår julskinka-tradition , ni vet första mackan som alltid är godast ;)?  Och så lite glögg också så klart:)
För övrigt har den här dagen varit lyckad har varit med pappa och handlat och gjort julgodisar och hängt upp en super söt julstrumpa som min gulliga lilla syster sytt till mej♥
Sen har jag lyssnat på julmusik och haft allmänt mys bara.
Ska lägga mej snart så jag orkar hela den grymma julaftonen! :D 

          


God Jul alla sötisar! <3'

 


Hos carro <3

Är hemma hos carro här nere vid bastun nu, det ska verkligen bli skit mysigt ikväll vi ska äta kycklingspett och jordnöts sås, super gott! :D Hihi sen ska vi ha julmys med paket öppning när siri kommer hit och hennes kusin, känner på mej att detta kommer bli awsome! :) <3
Hörs kanske senare , Kyss♥




Lite julklapps shopping

Hej där! Idag efter skolan gick vi först hem till siri (jag siri carro ebba) hon flyttar ju idag och det var verkligen super fint! :) Sen bestämde vi oss för att åka till skärholmen och handla julklappar till i morgon när vi ska ha tjej sleepover , ska bli hur najs som helst! Siris kusin från spanien kanske är med också:) Sen har vi en liten springa ut och kasta oss i snön plan men vi får se om den blir verklig.. haha ;D

Nu är klockan så sjukt mycket för att jag ska till skolan i morgon på avslutningen , vi börjar nio och ska kolla på en film och ha på oss tomteluvor ..haha:P
Så nu ska jag hitta min rosa tomteluva som jag sytt själv hihi pusspuss :*


Sushi i wrongstrupen ;)

Idag vaknade jag super sent så jag hade lite brottom in till söder för att vi hade jul konseren i kyrkan med mina gulliga söta bejbs! :D Den tog ganska lång tid så vi tjejer hann inte åka och handla julklappar som vi hade planerat.. Men vi gick och åt sushi på vårt stammis ställe, vi garvade oavbrutet så att jag nästan satte en hel sushi bit i halsen.. haha ;)
Hihi sen fick jag en super söt julklapp av yuvia ett kuddlakan där det stog "vill ha dej i mörkret hos mej" tror dock inte att det va menat mellan mej och henne haha men hon tyckte nog att den matchade min personlighet typ , ni får bild kanske i morgon för snart behöver jag gå och lägga mej för att jag ska upp sjukt tidigt i morgon och handla julklappar och sen blir det mer sång på fler julkonserer! :)

Så vi hörs snart sötisar , KYss <333

Låten man blir glad av! :)


17 december 2010

Från den här dagen finns det en sak jag lärt mej, en sak jag kommer att komma ihåg. Varje gång jag ser dej, varje gång jag möter din blick. Jag ska aldrig glömma, aldrig.

Freeeedag! Gissa om jag är glad för det?! :D Haha, efter skolan mötte jag upp sofia och sen träffade vi farmor, det var trevligt:)

Nu har jag precis ätit tacos och ska nog vara lite social med familjen snart måste bara kolla alla bloggar först ;) Och lyssna klart på en låt , ska lägga in den senare för man blir så glad av den! :D

Håll tummarna för att det gick bra på matte provet, det känndes bra efter och så men man ska aldrig bestämma sig för något innan man fått tillbaka det.. ;)

Aja orkade inte dra ner till gården i dag för att jag är så sjukt trött och så .. men känns som inte jag har varit där på en evighet men aja på måndag kanske vi har ju ändå inga läxor så man får ju passa på! :)

                                            Hör nog av mej senare , Pusspuss <33


<3

Kom nyss från duschen, har kollat på bonde söker fru halva kvällen..hehe det e ju lite kul hihi ;)
Innan det var jag på dagens träning, det var jättekul och super flummigt, vi var bara 4 stycken.. jag carro emma och jenny så det var ganska soft och så körde vi Friskis & svettis igen , vi ska göra det hela vintern på onsdags träningarna, me like ;)
Sen blir det typ någon innomhus cup på jullovet.
Känner på mej nu att jag kommer stappla fram som en gammal människa i morgon eftersom träningsverken älskar att sätta sig på mej.. varför just ja liksom?! haha.
Nu ska jag ta fram kläder till i morgon och sen ska jag läsa svenska boken och öppna den orörda matteboken till provet på fredag..


Sov gott alla fina så hörs vi nog i morgon lite senare på kvällen när jag kommer hem:) KYSSAR ♥


Haha jag i sommras på landet med lite rollo kolor..hihi, åh sommaren kom till mej! :) <3


Nu är det bevisat. Tiden läker alla sår, hur stora de än är.


Myspys

Sitter här och kollar senaste Kenza & Tyra show som jag inte hunnit se än.. bakade nyss en pepparkakskaka, en mjuk kaka alltså, den blev smaskens haha.
Igår var det lucia , kom hem så sent att jag inte orkade blogga efter alla lucia tågen,men det var jättekul iaf! Det kommer nog lite bilder sen:)

Den här dagen har varit en sån där jobbig, ni vet när tunnelbanedörrarna stängs precis när man kommer, man halkar på isen, hissen åker i väg precis när man tagit tag i handtaget, man spiller mjölk på bordet så det rinner ner på golvet när man har brottom eller man får mascara e hela ansiktet för att man e så grymt stressad, och det ända man gör i skolan är att längta hem.
Det var min dag det.

I morgon hoppas jag på att det blir bättre och att vissa slutar dryga sig HELA TIDEN, det kan jag bli så förbannad på, när folk försöker visa hur LITE de bryr sig istället för att visa att de är super snälla och trevliga människor, fyfan. Sen tror jag vi ska kolla ganska mycket på film :D haha på engelskan kollar vi på djungelboken haha på spanskan kollar på på en konstig film och på so:n ska vi kolla på en brottsfilm. Haha massa film men det har jag inget imot eftersom jag vet att jag kommer vara lika trött i morgon..

Nu ska jag kolla klart på avsnittet och ta en liten dusch ;)

 

                                                                 Pusspuss




Sov gott! <3


Lussebullar

Haha nu sitter jag här med nybakade lussebullar, super goda, såklart eftersom ja var med och baka ;)
Har bara sutit vid datan och inte gjort något vettigt alls .. typiskt ..
Ska packa ner lucia grejer nu till morgondagens alla tåg, det ska bli kul! :D
Men ni måste hålla med om att helgen gick aldeles för snabbt? :S

Här kommer två bilder från igår som jag lovade:) Finns fler, men aja har bara två just nu för de andra är på carros data.





Ph1: Jag i snön , fotat av Carro.




Ph 2: Jag och Ebba , av carro.
 


Fan vad kallt det var , med kul också! :D

Och ta inte bilderna i förra inlägget så seriöst.. hehe  carros förtjänst ;) 


Sov gott på er! Puss ♥

         


                                                    

 


bilder:







Carro gästbloggar!

Hallå alla!
Nu så har vi övat luciasånger hela dagen, typ. Kändes skönt att vi satte dom, men lite finslip behövs nog!! Alla andra har gått nu, så det är bara jag och Andrea kvar, hihi! Vi ska dricka lite té för att få ordning på våra halsar tills imorgon! Om hon inte har sagt det så ska vi nämligen gå luciatåg på min mammas jobb. Fast det har hon nog sagt...:) Nu ska vi gå, byee bitchees!
Andrea och jag, för några veckor sen!

Vitlöksdagen med carro och ebba! :D

Hej alla uppesittare, själv är jag dö trött och på lite blandat humör, mest besviken men samtidigt arg, jag är inte ledsen, vilket alla frågar mej , nä det är inte värt tårar, inget är det egentligen, för det som får en att gråta är liksom inte värt att gråta för.
Kan inte alla bara ta och vara sig själva, sluta försöka leva i någon annan person som de hittat på själva? Jag tror bara att  jag behöver tänka och träffa rätt sorts människor, som idag t.ex ni gjorde min dag! Och jag måste erkänna att det är riktigt jävla kul att hoppa runt i snön med endast prickig sommar klänning med carro som grym fotograf och Ebba som med modell, haha NI är grymma tjejer.
Fast alla var lite halv förkylda så kraxade vi igenom några av låtarna , någorlunda okej.. haha sen gjorde Carro skit äckliga förkylnings drinkar åt oss , hon är för gullig! Det var massa good stuff i den och så haha men jag var visst inte tillräckligt förkyld för att inte känna vitlöks smaken haha. Men det var en riktigt omtänksam tanke av henne att försöka bota oss. :) <3
Ni får kanske bild innom kort från snö-modellandet idag!
Kl 6 gick vi bort för att se carro lisa och kattis spela upp med bandet , riktigt najs, de körde vän med en bil, ni vet håkan hellströms ? Haha jag e abslolut inget håkanfan men asså deras cover va super! 
Hihi nu är jag värd lite sömn , så ring INTE och väck mej tidigt i morgon;) , för då kommer det svara en sur andrea haha nä då men helst inte före tolv? haha jag behöver min skönhets sömn! ;D


   

                                                    Ha det gött allihopa! :D Pusspuss







Drar till carro nu !

Har precis ätit frukost nu, det blev paj eftersom jag inte gillar vanlig frukost haha.

Jag ska bara fixa i ordning mej lite och sen ska jag hem till carro eftersom vi ska träna på låtarna och hur vi ska stå och så. Det blir kul , mitt problem är att jag inte kommer kunna sjunga eftersom jag är sjukt hes , så jag får mima typ!? haha :)

Hör av mej senare, hoppas ni får en grymm dag! :D <3


Bloggen fyller 2 år idag, detta firas med kvälls glögg nu! ;)

.



Känner mig mörbultad.. hehe..

O shiet jag har ont överallt , mest tränings verk från i onsdags haha det är alltid värst två dagar efter, plus efer gympan då ja typ sprang in i väggen för att ja inte kunde stanna haha! Eller i morse när jag hade grymt brottom och smällde upp hissdörren rakt i ansiktet på mej själv , snacka om att ja vaknade till ..hehe ;)

Har precis snackat en timme med carro i telefon , efter att jag försökt ringa henne typ 100 gånger eller nåt?! haha kul att snacka med henne iaf! :) Saknar henne ju!<3

Mitt i allt det lite halv jobbiga just nu med allt känns det ändå okej, jag vet var ja har de flesta personer runt mej , vilka jag kan lita på och så. Japp allt är kompliserat, lite som en bok , typ värsta händelserika boken där allt händer samtidigt som man inte fattar vad man läst till slut typ.

Haha aja kollade på idol , det lilla jag hann se innan jag slocknade i soffan , kan inte rå för att jag e super trött jue .
Fel vinnare tycker jag eftersom Minna bjöd på sig själv mycket mer än Jay och hon kan göra så mycket mer med sin röst, jag säger inte att han var dålig eller nåt för det var han inte , men Minna har utvecklats mest! :)

Neeej fan nu tappade jag rösten , jag e såå hes, har sjungit 10 timmar på två dagar typ , det sliter, och det e inte bra eftersom jag ska till Carro i morgon och öva sångerna vi ska sjunga på hennes mammas jobb på måndag. Gud jag ska nog palla mej ut till köket och dricka lite te med massa honung.





Sommar sommar sommar , vill inte låta tjatig men asså vintern är alldeles för lång..




                 


                                                           Sov gott alla fina!

Lågt. lägre. lägst.

Herregud kan en dag bli sämre eller?
Shiet att jag överlevde är ett under, obeskrivligt..
Gud jag har typ inget posetivt att skriva idag, im sorry :* eller typ en enda , vi började med friskis och svettis pass idag på fotbollen:)
Efter plugget åkte jag till skäris för att försöka hitta ett lucia linne till i morgon .. hehe ja då ute i sista sekund.. aja va inne i varje affär och inget lucia linne någonstans i min storlek.. :S
herregu , tillslut hamnade jag på Åhlens , där fanns det lucia linnen men bara tre stycken varav två i XL och en i L .. shiet ja köpte L för att ja var stressad och skulle hinna till träningen ... gud jag kommer se ut som en liten mygga i ett stort tält , värsta fall får jag nog sy upp det eller något hahaha , fett komiskt ;) Sen köpte jag en ny foundation, eftersom mitt puder gick sönder i nessesären :( Inte kul ..

Resten har jag ingen stor lust att nämna här .. fan jag e både besviken och ledsen , mest det först nämnda men iaf. Jag fick sån lust att bara skrika, sån adrenalin man inte känner ofta, det kändes som att ja behövde springa ett varv runt jorden och aldrig komma tillbaka men jag kom visserligen inte så långt typ 20 meter innan ja halka på isen, isen som hånlog åt mej , att allt bara vände, allt kan gå så fort på en sekund eller mindre. Allt man har omkring sig kan faktiskt försvinna på grund av sidor som inte ens fanns.

Nu ska jag göra en frukt shake och sen ska jag kolla spanska glosorna och sen ska jag palla mej i säng elr nåt sjukt trött , men snart är det lov , med soooov morgon! Yey :D



XoXo




Ja i sommras på bryggan på landet:)


Inför lucia

Hejhej!
Var på kör genrep inför lucia idag efter plugget , det var najs ;)
I skolan sög allt förutom att stoffe kom tillbaka <3 haha och skita synd vara det att Carro inte va i skolan:(
Blir inte mycket bloggning i dag måste fixa engelskan lite typ plus att jag verkligen måste hitta mitt lucia linne som ska vara någon stans.. och sen ska jag ta en super varm dusch och sen ska jag ta och sova, försöka lägga mej tidigt , om det nu går hehe.. men jag är super trött så det ska jag nog klara av! ;D 


                                           



                                                                          KYSSAR! ♥

Rösta på mej i Mikaellas blogg haha! :D

http://mikaellahb.blogg.se/2010/december/5-finalister-samla-roster-nu.html?_tmp=dfda4cd4411c90bc8c141b5e8275796937337939

Teaterapa dag

Hejhej:)

Igår kanske ja ska börja berätta om, va med carro hos henne, vi flummade och garvade som vanligt haha , sen kollade vi på en film som var super bra , som vi inte han se klart, och så tog vi massa roliga bilder, typ 1 åtton del av de finns på carros blogg ;) <3
Sen gick vi till betel där hon egentligen skulle sjunga , men hon hade super ont i halsen så hon kunde inte:(<3
Men vi kollade på de andra som sjöng och så , sen stog vi och snackade ute i kylan i typ en timme eller mer haha, alltid massor att prata om med den sötisen♥

I dag var det någon schema brytande dag i skolan , som tur va hade vi fixat så carro kunde byta till min grupp as nice! :D Vi fick gå och se teatern amfetamin och sportdryck , den var faktiskt bra och handlade typ om missbruk , sen åkte vi tillbaka till skolan och fick testa olika teater övningar typ.

Sen när vi sluta satt vi och snacka ett tag , innan jag och manne gick hem. :)


Just nu har jag riktigt hemsk huvud verk, det e inte kul alls:( Vill bara gå och lägga mej.. 



                                                                


                                                                       Pusspuss <3


Fotodag


Lördag idag då , älskar helg!<3
Har precis tagit ett riktigt lång bad och druckit varm choklad, jag och syrran kanske ska dra ut och fota lite om ett tag , för det e ju trots allt lite sol :)


Grattis elsa på födelsedagen igår! =D <3

Hör av mej lite senare :* KYSS




Jul i mitt hus

heej ! :) har varit en riktigt najs dag trots kylan.. hehe har garvat nästan hela tiden:D haha, pysslade en jätte ful tomte idag hehe, den får pryda mitt fönster innan jag pysslat ihop nåt annat ahaha .. sen åkte jag till farmor och farfar en stund och sen vidare till kören. Nyss drack vi lite glögg på kvälls kvisten här hemma, julmysigt :)
Nu e jag iskall och frysen så jag ska nog hoppa ner under täcket nu, hör nog av mej i morgon tror jag! Puss på er fina läsare! <3

RSS 2.0