Guldkortet är mitt =D

Kom precis från stan med Carro.

Köpte en beige vår jacka och svarta tights, hann inte köpa mineral puder och vita tygskor men det får bli nästa gång!

Har också hunnit köpa Guldkort idag, jag är fett glad för det :D men jag tycker lite synd om mina föräldrar som får betala mina utgifter hela tiden hehe.. men det kan inte hjälpas ;)

Nu ska jag se om jag hittar något najs nagel lack, eftersom mina nya design tippar är borta :( Inte kul eftersom att jag skulle haft dom, men aja.

Puss o kram


Valborg ikväll

Hejsan!

Nu ska jag typ locka håret, har mina lockiga perioder ibland typ.

Vi ska nog in till stan, venne om jag kommer hinna uppdatera mer i dag men anars skriver jag i morgon, ha en grym valborg!

Hugs! <3


Förlåt för dålig uppdatering..

Ikväll var det fest i fruängen, helt okej typ har ont över allt iaf haha!
Fast jag har tränings verk också ..jobbigt värre, och på tal om träning så hade vi springning på gympan igår, hemsk terräng löpning och ja börja gråta av pollen grejserna så jag kom lite halv död in i mål men med tanke på att halva klassen var "sjuka" just den dagen så e jag stolt över mig själv ;)
Sen när jag står lite lonely i duschen i ombyttsrummet, så hör jag att dörren slits upp och typ 15 småbarns tjejer bombarderar hela omklädnings rummet och där står jag neck i dushen eftersom jag glömde handuken på bänken.. riktigt jobbig situation :S

Aja i morgon är det valborg , men allt e inte direkt super planerat .. men det fixar sig nog, Puss♥


Träning

Är trött och har ont i huvudet.

Hade träning förut och sen har jag typ stått i duschen en timme, innan jag skulle åka till träningen så fick jag ett blodsocker fall och typ rammla ihop på hallgolvet. Det blev liksom bara svart typ. As läskigt och sen var jag yr och hade ont i huvet, har det fortfarande.. :S

Nu borde jag lägga mej så jag mår bättre i morgon, ska bara sätta på nya lakan som e varma efter tummlingen hihi najs!

Puss


Påskafton

Hejsan!

Igår var det en grym dag med Carro , vi va först i tc och sen åkte vi till typ fruängen och kolla lite , åt första sommar glassen haha. Sen skulle vi ta en genväg men vi fastna i taggbuskar så det gjorde riktigt ont typ, men vi kom till fotbollsplanen ganska hela.;)
Där träffade vi lite folk och spela fotboll med dom ett tag.

Och i dag har jag varit på landet, typ letat påskägg haha roligt värre :D Och massa påskmat så jag fortfarande e jätte mätt hihi:P 


Puss♥




Snabbis

Håller på att sminka mig nu, ska träffa Carro om typ en kvart vid tuben, ska typ till stan och hitta på något. Nu ska jag välja kläder och sminka mig snabbt!

Puss


Nytt



Mango kräm- random butik nära mitt landställe

Grå tröja från cubus 250 :-



Grön tröja- impuls köp på gina tricot , kommer inte ihåg vad den kosta..



Min älskade rosa jeans kjol från Zara :)






Coconut tree


Shopping med systeryster

Trött i benen efter ännu en shopping runda, med syrran den här gången.

Har gravat sjukt mycket åt hennes skämt idag, för hon är för rolig;)

Jag köpte en grå stickad tröja, men ni får se snart + det jag köpte igår.

Nu ska jag sätta på mig en ful tröja med en nalle på och färga Sofias hår, jag säger bara hoppas det blir bra (för min skull haha).

Hör av mig sen!

:)


Stan

Fan vad irriterande..har inte kunnat pubiliserat ett enda inlägg idag för att bloggen har kronglat :(

Idag har jag träffat Regina i stan, vi käka lunch på Taco bar  och sen gick vi runt och kolla affärer, jag hitta en rosa jeans kjol som jag förälskade mig i;) hihi och en grön tröja och en rosa jättesöt bh.
Ni får bilder när jag hunnit fota!

Nu är jag lite trött faktiskt, så jag ska nog lägga mig snart typ,

God natt♥




Natt inlägg

Just nu är jag jätte trött och borde egentligen ligga och sova..
hihi men aja råka glömma att jag satt med ansikts mask så jag har suttit med en rosa smörja i fejan i två timmar typ , najsnajs säger jag hehe, nu måste jag tvätta bort den och sova, nattinatti <3


Lovet har börjar RIKTIGT bra!

Jag är ledsen för dålig uppdatering här på bloggen.. men jag har inte haft tillgång till data.

The wave i lördags var sjukt grymt med Ebba:)

I söndags sov jag hos Crille med Lowe, vi hade det skit kul såklart och shiet vad jag blev glad när det blev över 20 grader!

Sen i går mötte jag upp Carro, Ebba och Ida, vi köpte fika och stuff och så gick vi ner till bad berget och hade mys, och så kom killarna. Det var iaf super och sen skulle grabbsen dra och då gick vi till gropen och spelade hög musik och dansade typ.
På kvällen kom vi på att vi skulle ha middags picknick, så vi gick hem till Carro och gjorde pastasallad, och så satt vi och hade det riktigt bra, innan vi stack till tuben och röjde lite över allt ;)

Sen sov jag och Ebba hos Carro, det var super mys, carro gjorde varm choklad och så låg vi och snackade, älskar er<3 

Har inga bilder, sorgligt nog.. :(


I morse gick vi upp vid halv tolv och gjorde frulle och dansade till våra favvo låta, sen gick jag hem i solen (A) och när jag kom hem träffade jag mina söta syrror, vi satt på balkongen och solade och spelade kort, de hade varit och köpt rulltårta som vi fika hihi :P
I kväll ska jag vara hemma (för en gångs skull) med familjen, blir väl god mat, film och mys:)


Ska försöka hinna med en ansikts mask och ett skummbad, ha en bra kväll sötnosar <3




Inför kvällen

Om typ 3 timmar ska jag möta upp Ebba, vi ska som sagt på The wave så vi ska typ käka tillsammans någonm stans först och sen drar vi väl dit.

Har ätit frukost på ballkongen i dag, sjukt mysigt. Jag har också letat runt som en galning efter vad jag ska ha på mig, men det blir väl antagligen något svart ..eller rosa som jag känner mig hemma i. Sen måste jag fixa naglarna igen och sminka mig och fixa håret lite. Så jag har en del att göra, hoppas ni också får en grym kväll!

PUSSAR


Äntligen freeeedaaag!

Va ju på Circus med plugget idag, det var ganska kul , på rasten drog vi till sibylla och satt i solen och åt, grymt najs! Sen fick vi typ testa på circus också men det var fett svårt och så skulle vi jonglera och jag klarade  nästan inte ens av 1 enda boll .. haha aja sen va vi på åsen eller typ hägerstens planen efter vi slutat.

Sen åkte jag hem och duscha och åt middag, sen var det gården fest, den var egentligen sjukt lame.. haha så alla drog därifrån.. det låter fett mobbat (det var det oxå) haha men vi orkade inte bry oss så vi dansade loss som fan i 3 timmar typ ;) Inte bästa men liksom ändå kul eftersom vi dansa iaf. AJa i morgon ska ju jag och Ebbs på The wave och då måste det ju bli awesome helt enkelt!

Ni ska få en bild på mitt försök till att fixa naglarna.. skulle bli graffitti nails men det blev det nästan iaf ;) Ingen bra bild .. men what ever, ni ser nog lite iaf (:



God natt! <3


Fick lite converse feber..





jag vet att jag är en liten mupp men dom e ju söta! ;)


sånna här skulle jag ju absolut inte tacka nej till, rosa + paljetter, tror de är skurna för mej!











Gillar alla men de rosa e ju bara för bäst!


Gossip mys

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu sitter jag och äter middag, gissa vad? Sushi , min favorit mat. (:

Jag är glad för Carro kanske ska fixa min design snart för hon är grym på det och den jag har nu som jag försökte mig på att göra själv vart ju inte så jätte bra tycker jag.. men tur att man har ett proffs till hjälp! ;)

Jag ska bara ta det chill i kväll typ, göra en ansikts mask och kolla på några Gossip avsnitt eller nåt sånt kanske. Mys på hög nivå det!

I morgon börjar jag kvart över 10 för vi ska typ kolla på en circus och sen typ prova på att göra circus också. På kvällen blir det nån fekke lr nåt, men jag kanske hinner skriva nåt innan det haha nu ska jag ha myspys!

Puss

 


Hey

Kom precis ut ur duschen, har lyssnat på Justin bieber hela kvällen haha (in love;) har varit en allmänt tråkig dag men det betyder att det blir sjukt bra i morgon! :P Jag hittade nyss min fina magdans kjol ni vet en sån där med pengar på? Haha ska ta och köra lite om ett tag tror jag haha, Kisses :*


Hetaaaast











 

Okej fan vad pinsam jag är men seriöst, ögon godis haha och ändå finns det 10000000 fler, aja nu ska jag sova, natti! <3


Träning

Har precis gjort min specialare , indisk toast som sen middag. Haha jag funderar på en kock karriär men när jag tänkte på Hells kitchen ändrade jag mej..

Hade fotbolls träning för ett par timmar sen, hade spaggeti ben efter alla trappor men det är sjukt härligt att vi spelar ute nu iaf, ingen match i helgen så det blir fest! Jag och Ebba ska dra på The wave XL på lördagen och nu på fredag blir det nog gården tror jag.

Har lite brottom, men hörs i morgon efter jag slutat, Puss♥


Bad morning = bad day

Glömde ställa klockan på snose så jag vaknade as sent, och fick sjukt brottom. Inte speciellt kul faktiskt.

Kuta runt som värsta galningen och leta efter gympa kläder och allt haha.

Nyss var jag ute på lång promenad med syrran, riktigt mys.

Nu är det dags för mig att plocka fram spanska och engelska böckerna som ser ganska orörda här breve mej .. hehe , Hörs senare Kisses <3


Lite nytt


















Bild 1 och 2- fick jag av Ebba T i födelsedags present:)

Bild 3- Skinn jacka , hitta den i en rock affär i tc.

Bild 4- Mina nya klackar som jag älskar, week day.

Bild 5- Roling stones T-shirt från P Shop

Bild 6- Ring från glitter

Bild 7- Ögonbryns noppare, tror den var från make up store (den är grym)

Bild 8- smink borste H&m


                                                                        Puss


Helgen

Jag vet att jag har haft en del dålig uppdatering men jag ska gott göra er lite ;)

Var i paris förra veckan, det var super bra, allting, men jag berättar mer om den resan i ett annat inlägg inom kort! Med bilder också såklart :)

I fredags var jag med Regina, igentligen skulle vi på fest men så blev det inte, vi drog på bio och såg The fighter och åt på donken. Riktigt mys iaf sen sov vi hos henne och så. Riktigt kul som vanligt i hennes sällskap =) 
Sen på lördan mötte jag Syrran i stan för att vi skulle köpa present till våran underbara pappa och sen kolla vi i alla affärer och sen käka vi middag på taco bar, jag är fett lycklig som har den syrran det kan jag säga. ♥

Idag super tidigt i morse spelade jag fotbolls match med laget, det blev 1-1 i matchen men det blev straffläggning och då vann vi. Så det känns bra fast jag har ont i både knän och hälar.

Nyss hade vi gäster så snart ska jag väl ta och göra mej i ordning inför sista veckan inna påsklovet!
För då ska jag hitta på massa kul grejer.

Hör av mej i morgon när jag kommer hem, puss på er biatches!<3



RSS 2.0