Friluftsdag

Det var ju shemabrytande dag, hade ju pulka men det blev en promenad vid skidspåret i sället, det var ganska kul jag carro och ebba gick runt i skogen och sjöng riktigt högt och rammlade för att det var så halt men det var kul, fast jag blev ner puttad i snön ett antal gånger.. hehe fast jag var ju ganska snöig innan så ja brydda mej faktiskt inte så mycket haha.

Sen när vi satt på bussen från Lida kom jag på att jag var i stort behov av att "pudra näsan" .. HAha det var sjukt jobbigt men i tc fanns det "pudranäsan ställen, ska aldrig dricka på utflykt igen!?.. Pinsamt. ;)

När vi kom tillbaka till MH gick jag och Carro hem till henne för att fixa våran so uppgift, det gick typ bra, men nu ska jag kila, xOxO


                                   
Förra året i fjällen, Längtar till järvsö!




Fika & shopping

Efter skolan åkte jag med Elsa till stan, vi gick först och fikade på ett mysigt ställe och sedan trippade vi runt i olika affärer, jag´hitta en skit snygg magtröja som jag ska ha i sommar, det var i alla fall skit kul att va med henne, för det var ett tag sen vi gjorde något tillsammans.

Sen åkte vi hem och då åt jag mat en snabbis innan jag skulle med familjen till ett annat shopping center innan det stängde, så jag hann shoppa lite mer.. Hittade två magtröjor till, skitsnygga, en ny mascara, och tre par tights två nylon och ett par i bomull eftersom jag är i stort behov av det hela tiden! ;)

Nu har jag precis snackat med Yuvia en och en halv timme i telefon, lika trevligt varje gång, nu ska jag göra i ordning mej och hoppa i säng och imorgon är det elevens val-dag och jag ska åka pulka, så vi har lite sovmorgon till typ 9, härligt!

Hör av mig då , släng kyss ♥


Söndag

Idag var jag på landet, det var härligt att komma ut lite, sen åkte vi och handlade lite, jag köpte en kräm som luktade super gott. Nyss kollade jag på solsidan, vilket är en av veckans höjdpunkter!
Nu ska jag fixa mig till i morgon när det är dags för skolan igen.. e super taggad , verkligen..



Pussar


En bild från lucia tåget på carros mammas jobb:


 

                           


Nattinatti

Nu är jag riktigt trött men det kan bero på att ja typ somna när de nyss berättade om mer snö när jag snabbt bläddrade kanal.. Vill ju ha vår, så jag kan använda mina nya skor haha.
Nu ska jag tvätta bort min make och kanske ta ett varmt skumm bad, så vi hörs i morgon, Kyssen!


Funderar på vilken färg?


Triple core lipstick

Tjej kvällen

Igår kväll blev det sova över hos Ebba med carro också, det var skit mysigt och kul som vanligt i deras sällskap.
Fast först var vi på gården en sväng och sen drog vi och hyrde film och massor med godis. Så det blev en riktigt najs kväll.
Sen somnade vi i Ebbis stora säng, sen i dag fick vi pankakor med sirap och cocos, gottigott! Sen sprang vi ut i hotpants och åkte spark ner för backen haha.
Galet! Men vi är ju faktiskt Zeta girls ;)

Nu ska jag fortsätta att kolla på stjärnorna på slottet, like it! 

 Puss♥


Screening

Hej!
Är stel som fan, men för mej hjälper det inte att stretcha, hur mycket jag än gör det..
Vi var på fot och knä kontroll med laget idag, det gick bra, det var som ett litet gym också så vi fick testa löp bandet och lite andra maskiner när vi var klara, det tog nästan två timmar iaf.
Sen dess har jag hunnit med en super varm dusch, ansiktsmask och några avsnitt gossip girl med syrran!;)

nu ska jag dra mej mot sängen och drömma fina drömmar, kyssar♥



Söndags kväll

Va hos carro vid typ 6 vi skulle fixa en sak till i morgon typ, det var najs och sen dansade vi runt i hennes vardagsrum haha, kulkul, sen när jag kom hem åt vi middad och sen blev det efterlängtatde sol sidan! Så bra asså! Haha vill se nästa avsnitt nu med en gång ;)

Jag ska snart fixa med bilderna till bloggen.. men det tar lite tid att flytta allt och så men snart så!

Nu ska jag gå och borsta tänderna, hör av mej i morgon:)

PUSS




 


Dagen till ära ;)

Dagen har tillbringats med Lova, vi var först på julgransplundring i stan, vi hjälpte till med fikat och fiskdammen och lite sånt ;)
Det var btw en sjukt söt mini kille som sprang fram och krama mej, så sööt! Haha sen smällde vi ballonger så jag hoppade i taket.. och sen fick vi äta godis resterna haha , eller rättaresagt jag .. för lova inte kan äta allt gottigottgott ;) <3
Men vi drog iaf till medis sen och åt oss mätta på pommes och chicken nuggets på burger king hehe.. Juste glömmde berätta om roligaste händelsen ever..
när vi kom ut från plundringen så hade Lova glömt att ta av sig de blåa plast sakerna man har på sig över skorna innom hus när det är blött ute.. hahah hon märkte det när vi var halvvägs från bussen haha jag typ fick värsta skrattatcken hahah och självklart tittade alla på gatan på oss, och en kille gick förbi och log lite smått .. men aja det har inte med saken att göra ;) haha!


xOxO


.. Och så var det igång igen..

Jag är redan helt slut i dag efter EN dags skola, så det blev inte gården i kväll eftersom jag inte orkade, i stället satt jag och kollade på tv som jag aaldrig annars hinner göra och sen gjorde jag mina naglar fina, hinner inta ladda upp bild men det blev fransk manikyr iaf, eftersom mina naglar blivit relativt långa ;) Haha sen har jag dansat runt lite här i rummet och testat en ny sminkning haha ni kanske får se någon gång..

Nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna, och hoppa ner i sängen så jag inte ser för trött ut.. så god natt och Puss♥






Sista dagen i frihet

Fett ledsen för riktigt bad uppdatering.. haha men jag är absolut inte peppad för skola i morgon..vill ha mer lov typ nu med en gång.. ser fram emot det kommande grymma sportlovet! ;)

I dag har jag typ åkt skridskor och försökt köra hockey med mitt proffs till pappa, kände mej som en liten bambi med super röd hjälm på huvet, riktigt hot! HAHa men annars riskerar jag mitt smarta huve för mycket och de är ju inte bra ;)

Igår sov ju carro här , det va jätte kul och mys, vi drog till sätra och träffade Wilhelm, Valle och jacob dagen efter (igår), och de två dagarna innan alltså torsdag och fredag hade vi fotbolls cup , idoorcupen , en innomhus cup vårt lag vann vår serie första dagen och kom till A slutspel , det gick väl också bra så vi kom trea i cupen:)
Sen kom ju carro hit som sagt och vi drog ner en sväng på gården innan vi kom hem igen typ.

I onsdags var vi i hammarby backen och åkte skidor, det var riktigt kul fast vi satt mest inne i stugan och fikade, chill:P

Nu ska jag ta en dusch och ta fram väska och gympa kläder till i morgon, rivstart första dagen.. yey ..



                                                                   PUSS


                                

                           
      Jag hade behövt drömma uppe på mina måln ett tag till ..

Tisdag

I dag träffade jag carro, siri, Ida och Lova, vi skulle typ åka till huddinge och träffa joakim och emil typ men det vart så kallt att stå och vänta på bussen i typ en halv timme , men vi åkte hem till carro och kollade på filmen instängd, den de as bra btw;) Sen åt vi mat där innan vi åkte till gården typ, blev ingen smoothie kväll men det får vi ta någon annan gång.

I morgon blir det skidåkning!=)

PUSS

 


BILD BOMB FRÅN NYÅR!



Jag och Micikis ,suddig..men de snöade så mycket.



Mikaella & jag


I hissen ;)..



Jag och Mikaella mitt på tolvslaget när folk ringde :)



Jag , mickis och sofia.






Jag pussar på Sofia lite :*


och lite bilder som Mikaella fotade, snodde de från henne, hoppas de e lugnt ;) <3



Mikaella, jag , sofia <3









hehe o jag ..

På bilderna har jag btw mitt nya linne som jag snackade om förut, hoppas ni e nöjda, PUSS♥







Easy A

I morse eller typ halv ett.. , vaknade jag upp bredvid sofia , råka somna i hennes rum igår kväll när vi snackade typ hela natten haha, sen ringde min sötis gullipluttinutti Yuvis så vi bestämde att vi skulle dra på bio ;) Så jag sminkade mej ovanligt snabbt och plattade håret innan jag drog till stan och träffade henne, vi hade skit kul i alla affärer och så såg vi filmen easy A , den va grym , vi hade tydligen så mycket godis att vi had massa kvar efter filmen..!? wtf hahah;P Sen gick vi lite till i affärer och den snyggingen passar ju i allt, jag fick med mej en jacka hem, ni får se! :) Sen vid typ sju åkte jag till hemma plan för att gå till gården med härligt folk, så min dag har varit sjukt lyckad=)


2011

Fan vad kul det va! Haha, jag skrattade oavbrutet typ hela kvällen.. ;) Och nu har vi bestämt att ses mycket oftare, nyårslöfte? ;P

I dag har jag sovit typ till halv tre elr nåt och jag e fortfarande helt slut.. haha ni får bilder sen efter upp laddning;)
Hoppas ni hade lika kul som jag i går/natt! Kyss


RSS 2.0