Konfa

Idag konfirmerades min älskade syster Sofia, så vi var i kyrkan först och sen var släkten bjudna på middag och fika och så, jätte trevligt. Så det är det jag har gjort idag typ.

Längtar inte till i morgon riktigt för då ska vi badamed klassen.. höjdpunkten på året.. verkligen.. INTE!
Aja sen ska jag träffa Ina och fira henne lite eftersom att hon fyller år idag:) GRATTIS gumman <3 Sen ska vi gå på modevisning, så det blir riktigt najs!

Nu ska jag kolla upp vad jag har för läxor och göra en ansiktsmask , ha det gött! ♥


Nya tröjan:


Jag vet att jag har varit riktigt dålig med uppdatering..

Men what ever , nu är jag här iaf ;)
Har hänt så sjukt mycket på den lilla tid ni inte har hört av mej, så ni vet.
Har träffat sjukt fina människor och annat kul. Btw så åker jag till Paris på fredag hihi ska bli sjukt kul!

Igår var det studie dag, riktigt härligt! Först fotade jag och Sofia massor, och senare på typ efter middan åkte jag till Yoyos skola för hennes klass skulle spela upp sin teater pjäs, riktigt roligt sen gick vi och åt middag på en resturang. Riktigt mysigt och trevligt.

Idag skulle jag ha spelat match, men jag är förkyld och hängig som en vissen ros. Ska nog bara sätta på en bra film och krypa ner under täcket eller nåt. Och så klart hålla tummarna för laget!


Lite tankar

Mysig och rolig dag men yoyo i stan idag, vi köpte fika och satte oss i solen och snackade en massa, sen gick vi och kolla i affärer och provade massa heta grejer ;) Haha älskar dej <3


Igår kväll hängde jag på ungdoms gården med massa härligt folk typ och i kväll blev det melodifestival finalen, helt klart rätt vinnare! Han är så sjukt snygg haha, Eric! :D

Btw så är jag så sjukt trött på tjejer som trycker ner andra tjejer, blir så jävla arg. Man borde klappa varan på ryggen, precis som killarna gör när det går bra för nån annan.
Men på nåt sätt så brukar många tjejer ha tendensen att trycka ner varandra i stället och kalla varann saker som man inte mår bra av alls. Förstår inte varför men jag ville bara säga att jag är riktigt trött på det. Trodde aldrig att jag skulle behöva säga det men det är sant, tjejer behöver bli mer som killar.

Det var allt för mig, Hoppas ni har en bra kväll för det har jag! Puss ♥


Onsdag

Dagen har varit alldeles för lång, helt ärligt asså..

Den har liksom krypit sig fram elr nåt..

Aja idag så skulle hela klassen trampa ner till de små treorna och läsa upp våra berettelser för de, vi har skrivit egna asså ;) haha det var ganska chill och jag fick läsa för två små snälla barn haha.

Sen har allt rullat på aa fast sakta då.. hehe sen idag på fotbolls träningen kom den en ny tjej till laget , så det var kul, sen dess har jag duschat och smsat bara haha.

I morgon blir det ingen skridskoåkning på gympan för isen var typ trasig elr nåt.. :P Inte mig emot alls haha så vi kanske ska gå på en promenad eller nåt istället typ.

aja sov så gott , PUSS <3

Sry bildbrist :S


snabbis

Sitter typ bara  och tänker, på allt, det behövs. Kollar på en lapp jag fick, står posetiva saker om mig på den, från förra veckan, alla skulle skriva om varandra. Skulle gärna leva den veckan igen om jag fick, men det kan man ju inte, men jag har mycket annat att se fram emot också.
Aja ska bara chilla, smsa och göra klart spanska läxan tror jag, så ha det bra Pussar


Längesen


Lördan

Igår så packade jag upp resväskan som var sprängfylld, prata i telefon och sen när Carro hade kommit hem bestämde vi att vi skulle dra till stan och träffas.

Det var självklart skit kul, först hände en as kul grej på plattan, och sen gick vi och kolla i affärer, jag skulle prova jeans så Carro gick och hämtade typ 50 byxor som jag testade, tillslut hitta jag ett par svarta så jag e nöjd ;) Tack för hjälpen gumman!

Nu ska jag ut , kanske blir promenad, ja venne aja hörs sen.
 PUSS♥


Bilderna från järvsö <3


regina & jag


jag & regina


Sötnos <3


Frida & jag i snön ;)


och jag..


Eran Andrea igen ;)


Inis <3


soovaa..


Frida <3


Reginaa :)


ina<3



Det finns fler bilder men, de är inte på min kamera så de kommer sen! (: <3


Järvsö resan :D

Nu är jag hemma igen, kom med tåget vid halv två till centalen tidigare idag, men jag kommer sakna den här veckan så himla mycket för det var sjukt kul hela tiden och jag har skrattat hur mycket som helst, vi va 8 ungdommar elr vad man säger.. haha jag och Regina sov i samma rum och festade nättena långa.

Vi åkte snowboard och skidor och i går åkte vi inget, istället gick jag och Regina till ett café i järvsö med två av boysen det var skit kul haha.
Sen på kvällarna gjorde vi olika lekar och tävlingar typ, aja ni får bilder sen när jag laddat över de och så, ska nog börja fixa med det nu tror jag;)


RSS 2.0