Blogg pause

Har inte bloggat på ett tag, jag e medveten om det..
Men just nu har jag ingen lust att blogga över huvetaget faktiskt :/ Men bloggen finns ju kvar , men jag kommer väl till baka snart , det brukar jag ju göra ;)

Men just nu vill jag bara leva och ha skit kul , ni fattar säker aja ha det skit bra allihopa!

Och tack för att ni följt bloggen så här långt :) <3

PUSS


Hade liten blogg pause..

Jag har verkligen bara int orkat blogga.. det har hänt sjukt mycket saker sen sist, både skit jobbiga och dåliga och även några as roliga saker.

Igår var jag på johnossi konser på grönan, det var skit kul tills min mobil försvann.. men det löste sig för det var en skit snäll kille som hade hittat den, jag är sjukt tacksam för det! Så det löste sig iaf bara det att jag känner mig halft handikappad eftersom min mobbe e spärrad.. så jag kan inte ringa eller smsa med nån så jag kan heller inte få sms .. så tro inte att ja dissar er..
Konseren var iaf grymt bra förutom det.. va där med yuvia och hennes kompisar , så det var najs.

För nåra timmar sen va jag med laget och spela match mot våra största "fiender.." haha segeltorp bara för att vi känner några i det laget, vi vann med 3-0 iaf så jag e glad och skit trött..

nu ska jag ta nåt att käka för det kurrar i magen ;)

Puss

(BILD BRIST)


Sovmorgon

Har sovmorgon till halv tio, as najs :) Men jag hade typ glömt det så jag gick ändå upp den vanliga tiden. Typiskt mej haha men nu ska jag fortsätta lyssna på the voice och sminka mej.

Kanske hörs sen, Puss <3


RSS 2.0